Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
131
Utgivningsdatum
2022-10-25
Förlag
BTJ Förlag
SAB
Abfa
ISBN
9789170188718
Litteraturens kraft : erfarenheter av shared reading (häftad)

Litteraturens kraft : erfarenheter av shared reading

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-10-25
359

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är shared reading? Hur är det att leda en shared reading-grupp och vad kan det innebära att delta? På till exempel biblioteket, i kriminalvården eller inom psykiatrin?

Litteraturens kraft vilar på erfarenheterna från ett omfattande shared reading-projekt i Skaraborg, där femton kommuner tillsammans bestämde sig för att arbeta med den engelska läsmetoden som på senare år fått spridning i Sverige. Henrik Wig är läsledare och utbildare i shared reading. Han arbetar också på frilansbasis som läsledarutbildare för The Reader i Liverpool. I den här boken delar han med sig av sina erfarenheter som läsledare och visar med många exempel på vilken betydelse - och kraft - litteraturen kan ha i våra liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Litteraturens kraft : erfarenheter av shared reading
 2. +
 3. Livet i bokcirkeln : samtal, skratt och tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet i bokcirkeln : samtal, skratt och tårar av Lena Kjersén Edman (häftad).

Köp båda 2 för 688 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Litteraturens kraft : erfarenheter av shared reading. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra om Shared Reading
  Christina Heldemark, 7 juni 2023

  Lättillgängligt och informativt om högläsningsmetod från England. För såväl allmänt nyfikna som nybörjare - eller som en bekräftelse för dem som redan gått läsledarutbildning

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Wig

 • Djurens förintelse : människans nazism mot andra arter

  Pelle Strindlund, Henrik Wig

  Isaac ¿Bashevis Singer, den judiske författaren och Nobel¿pristagaren i litteratur, skrev att i förhållande till djuren "är alla människor nazister; för djuren är det ett evigt Treblinka". Kan nazisternas våld mot judar jämföras med vårt...