P.S. Jag älskar dig! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
454
Utgivningsdatum
2004-09-01
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Johanna Svartström
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
PS I Love U
Dimensioner
217 x 143 x 38 mm
Vikt
640 g
SAB
Hce/LC
ISBN
9789170280245
P.S. Jag älskar dig! (inbunden)

P.S. Jag älskar dig!

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2004-09-01

Slutsåld

En del människor väntar ett helt liv på att hitta sin själsfrände, men inte Holly och Gerry. De avslutar varandras meningar och till och med när de bråkar kan de inte låta bli att skratta. Holly kan inte tänka sig ett liv utan Gerry. Ingen kan det. Och det är så hela idén med "listan" kommer till ... som ett skämt. Om något skulle hända honom ska han ge henne en lista med saker att göra så att hon vet vad hon ska göra med varje dag.

Det otänkbara händer plötsligt. Gerry blir sjuk och dör. Tre månader efter hans död får Holly ett mystiskt paket av sin mamma. När Holly öppnar det ser hon att Gerry hållit sitt ord. Han har efterlämnat sig en "lista", eller rättare sagt ett brev per månad under ett år efter sin död, med instruktioner till Holly om vad hon ska göra för att komma över honom. Varje brev avslutas med P.S. Jag älskar dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av P.S. Jag älskar dig!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Jos, 3 juli 2009

    En helt otroligt bra bok. Välskriven med inlevelse, känsla och humor. Riktigt imponerad av denna unga debut. Köpt den till halva min bekantskap. Läs den!

  2. Mycket imponerande debut!
    A, 3 januari 2005

    Oerhört imponerad är jag av Cecilia Aherns "P.S Jag älskar dig!" Endast 22 år ung har denna kvinna skildrat känslor och tankar så intensivt och hjärtligt att det är svårt att förstå att det inte är något hon självupplevt. När Hollys älskade make dör lämnar han efter sig en bunt brev som hon får öppna ett i månaden av. Ett underbart trick för Holly att få behålla sin man lite grann då hon saknar honom så att hon kan bli tokig. Han som dog så hastigt ger henne helt enkelt ett långsamt farväl ge... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecelia Ahern

Bloggat om P.S. Jag älskar dig!

Övrig information

De två älskande Holly och Gerry står varandra mycket nära. Mest på skämt bestämmer de att Gerry ska ge Holly en lista om något skulle hända honom, en lista över saker hon ska göra. När Gerry verkligen blir sjuk och dör håller han löftet och ger henne tolv brev, ett för varje månad, som hjälper henne att komma vidare.