...alla för en (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2008-03-01
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Stjerne, Eva (red.)
Illustratör/Fotograf
Love Antell, Bengt Serenander
Dimensioner
205 x 135 x 30 mm
Vikt
440 g
SAB
Hc
ISBN
9789170281709
...alla för en (inbunden)

...alla för en

Inbunden Svenska, 2008-03-01

Slutsåld

En för alla, alla för en. Men tänk om det innebär att tiga om något fruktansvärt? Att undanhålla något för alla du håller kär? Frågeställningen blir skrämmande aktuell för Astrid, Mira och Robin; tre tjejkompisar som sedan gymnasiet levt under parollen "En för alla, alla för en"och dagligen delat varandras glädjeämnen och bekymmer. Tills något händer som påverkar hela deras tillvaro och framtid.

Tiden går men deras hemlighet lämnar dem ingen ro. De inser att de måste göra någonting drastiskt för att återfå kontrollen över sina egna liv och rädda en vän som råkat riktigt illa ut. Men har de modet att göra vad som krävs? ... alla för en är en spännande och intensiv berättelse om vänskap och kärlek och om mod att våga stå för det du tror på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Adolfsson

Recensioner i media

"Spännande debutroman om stark vänskap. [...] Maria Adolfsson knyter ihop sin säck bra."
Hallandsposten

"En av de mest lovande nybörjarna på länge!"
klimakteriehaxan.blogspot.com

"...alla för en är en lättsamt hållen berättelse om en grupp kvinnor som alla i varierande grad blivit offer för mäns våld och svek, och som en dag beslutar sig för att inte förbli offer längre. Det feministiska perspektivet är tydligt, och skildringen av Kajsas förhållande med medieikonen Rikard är ett klassiskt exempel på hur en patologiskt svartsjuks mans kontrollbehov växer över alla bräddar och med såväl fysiskt som psykiskt våld bryter ner en kvinna till grunden - och får henne att tro att allt är hennes eget fel. [...] Bitvis riktigt spännande"
Östgöta Correspondenten

Bloggat om ...alla för en