Salvadorena (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2012-08-01
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Mia Ruthman
Originaltitel
Vigil: a novel
Dimensioner
218 x 140 x 29 mm
Vikt
506 g
SAB
Hce
ISBN
9789170281914
Salvadorena (inbunden)

Salvadorena

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-08-01

Slutsåld

Ana växer upp hos sin mor i en liten by i El Salvador och trots fattigdom lever hon ett bekymmerlöst liv tills den dag när inbördeskriget i landet rycker närmare och landsbygden utsätts för en massaker. Med ett slag förandras hennes liv, men Ana lyckas fly kriget. Av en slump kommer hon till USA där hon söker sin tillflykt innanför ett nunneklosters trygga murar.
Som vuxen ändrar Anas liv kurs ännu en gång när hon anställs som barnflicka hos den välbärgade familjen Trellis, som lever ett rikemansliv i overflöd i Kalifornien. Ana upptäcker snart att det bakom den välpolerade fasaden finns individer med sårade själar. Trots sin egen känslomässiga smärta kan hon hjälpa andre som har användning för henne. Men samtidigt inser Ana att hon, mycket mot sin vilja, attraheras av den inneslutna Mr. Trellis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Salvadorena. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande
    Kristina Soneryd, 10 mars 2016

    En fängslande berättelse, välskriven, känns som en biografi. Berättelsen ger en sann inblick, åtminstone känns den verklig såsom den berättas. Samtidigt som den är sorglig är den också varm, känslig. En bok och berättelse som man inte vill ska ta slut. Detta var första boken av denna författare som jag läste. Har rekommenderat den till flera av mina nära anhöriga och vänner. Fortsätter just nu med andra böcker av samma författare.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Salvadorena