Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Önskemånglarens dotter (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2013-08-15
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Lena Karlin
Originaltitel
Daughter of Smoke & Bone
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
525 g
SAB
uHc
ISBN
9789170282720
Mörk ängel (inbunden)

Mörk ängel

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-08-15
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På olika ställen i världen framträder plötsligt inbrända handavtryck på helt vanliga dörrar. De är ditsatta av främmande varelser med vingar.
I en mörk, dammig butik har en djävuls förråd av människotänder börjat sina.
Och i de trånga gränderna i Prag dras en ung konststuderande in i ett brutalt krig med främmande väsen från en parallell värld.
Möt Karou. Hon fyller sina skissblock med monster som kanske är verkliga, kanske inte. Ofta försvinner hon iväg på mystiska «ärenden». Hon talar många olika språk och inte alla är människospråk. Dessutom har hon naturligt blått hår. Vem är hon egentligen? Frågan plågar henne, och hon är fast besluten att ta reda på svaret.
När en av de främmande den vackre Akiva som är på flykt undan förföljare spänner ögonen i henne på en bakgata i Marrakesh, hamnar hon snart i en strid mellan änglar och demoner. Hemligheter avslöjas och en kärlekshistora som har rötter i en våldsam forntid börjar spira. Kommer Karo att få ångra att hon ville veta sanningen om sig själv?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mörk ängel
 2. +
 3. Blod och stjärnstoft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blod och stjärnstoft av Laini Taylor (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mörk ängel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spänande
  Sandra Sandberg, 9 oktober 2017

  Den är bra. Men jag fan den inte så fängslande så att jag inte kunde läga bort den. Den går som i vågor. Jag fan den en aningen krånglig.

 2. Helt okej - hade högre förväntningar
  littlepig, 28 mars 2017

  Efter allt bra som skrivits om denna bok hade jag höga förväntningar.. som tyvärr inte besvarades helt. Handlingen är knepig och vag i större delen av boken, oklarheter hela tiden. Som för den delen klaras upp i slutet på ett krångligt sätt. Fastnade inte för varken karaktärerna eller storyn, fantasysättet känns gammalt och uttjatat. Osäker om jag kommer läsa andra delen.

  Trots detta är det en helt okej bok. Lite seg men intressant ibland.

 3. Bra fantasy men lite svår
  Bibliotikarien, 22 mars 2017

  Boken tar ett tag att komma in i och jag har förstått att inte alla förstår beskrivningarna av de karaktärer som förekommer i boken. Det tog mig ungefär halva boken innan jag kände att den fångat mig men intressant att få förklaring till vem hon är allt eftersom.

  Har den i vårat skolbibliotek och hittills har det varit delat intresse bland eleverna och de tycker en del saker är svåra att förstå men de fastnar i handlingen tidigare än mig. Ska bli intressant och se hur nästa bok är då denna slutar med lite av en Cliffhanger

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Mörk ängel