La Peregrina (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Señor Peregrino (del 2)
Antal sidor
492
Utgivningsdatum
2013-08-09
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Mia Ruthman
Originaltitel
La Peregrina
Dimensioner
220 x 150 x 38 mm
Vikt
634 g
SAB
Hce
ISBN
9789170283529
La Peregrina (inbunden)

La Peregrina

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-08-09
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jamilet trodde fortfarande på att señor Peregrino hade älskat Rosa högre än någonting annat i världen. Men samtidigt var hon förvånad över att han visste så lite om henne
Den unga mexikanskan Jamilet bor i Los Angeles, där hon genom sitt arbete på ett psykiatriskt sjukhus blir god vän med den excentriske señor Peregrino. Med Jamilets hjälp får señor Peregrino tillbaka sin frihet, och han gör henne officiellt till sin arvinge. Men Jamilet kan inte glömma señor Peregrinos berättelse om hur han som ung vandrade den legendariska pilgrimsvägen till Santiago de Compostela och mötte sitt livs kärlek Rosa bara för att förlora henne igen.
Jamilet känner ett oförklarligt band till Rosa. När hon får veta att både hon och Rosa föddes med samma slags födelsemärke, satsar hon allt på att ta reda på Rosas historia, även om det innebär att hon måste bryta mot lagen och sätta sitt förhållande till señor Peregrino på spel.
Hennes sökande för henne till Mexico och Spanien och hon gör upptäckter som är mer fantastiska än hon någonsin kunnat föreställa sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av La Peregrina. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra uppföljare till Senor Peregrino, berättelsen...
    Eva Linda Maria Björk, 26 augusti 2013

    En bra uppföljare till Senor Peregrino, berättelsen blir hel och jag har njutit av varje sida. Sinnesstämningen i boken smittar av sig i det dagliga livet. Cecilia Samartin är suverän.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om La Peregrina