Om du får det här brevet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2014-01-15
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
Originaltitel
The Postmistress
Medarbetare
Ho, Andrea (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
208 g
SAB
Hce
ISBN
9789170283994
Om du får det här brevet (pocket)

Om du får det här brevet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2014-01-15

Slutsåld

Året är 1940. Europa slits i stycken av kriget, i USA lovar presidenten att inga amerikanska pojkar ska sändas till striderna.
Iris James, postmästare i den lilla staden Franklin på Cape Cod, levererar nyheter om kärlek och sorg, glädje och förluster till ortsbefolkningen. Hon känner till deras hemligheter, och hon bevarar dem.
Den föräldralösa Emma Trask gifter sig med den unge läkaren i Franklin, och ser framför sig ett liv där hon aldrig mer behöver vara ensam.
Den till synes orädda radiotjejen Frankie Bard rapporterar från blitzens London. Hennes röst når över Atlanten, och försöker få de motvilliga lyssnarna att uppmärksamma bomberna som faller över London, natt efter natt.
Om du får det här brevet är berättelsen om tre oförglömliga kvinnor, om förlorad oskuld, och om vad som sker när de vi älskar lämnar oss.
« innehåller en hel del överraskningar, saker är inte så enkla som de först ser ut, och det är ovanligt med en sådan amerikansk vinkling på andra världskriget.»
Tidningen Kulturen
« det finns en skön känsla när man läser Om du får det här brevet. Det är underhållande men också tankeväckande»
- Fru E:s böcker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du får det här brevet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Krigets påverkan på omgivningen
    Inger Elisabet Magnusson, 12 oktober 2016

    Intressant med krigets verkningar ut över världen. De tre kinnoporträtten är fängslande.Intressant också hur staden på avstånd kan välja att vara oberörda eller bli känslomässigt involverade.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah Blake