100 lyckliga dagar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2016-08-31
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Helena Monti
Originaltitel
Cento giorni di felicita
Dimensioner
215 x 150 x 30 mm
Vikt
516 g
SAB
Hce
ISBN
9789170284694

100 lyckliga dagar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-08-31

Slutsåld

Vad skulle du göra om du visste att du bara hade 100 dagar kvar att leva? För Lucio Battistini är det en chans att spendera resten av sitt liv på det sätt han alltid velat leva: så att varje ögonblick räknas.

Charmige slöhögen tillika kvinnokarlen Lucio har blivit utslängd av sin fru efter att ha varit otrogen och sover nu i ett förrådsrum på sin svärfars bageri när han får reda på att han har obotlig cancer. Så inleds de sista etthundra dagarna i Lucios liv när han försöker ställa saker till rätta, vinna tillbaka sin fru (hans livs kärlek - både i detta liv och nästa) och spendera de kommande tre månaderna genom att njuta av varje ögonblick med en gnista han inte känt under många år.
100 intensiva kapitel - ett för varje dag Lucio har kvar i livet - tar oss genom 100 dagar av lycka, en bok lika delikat som en nygräddad munk och en cappuccino om morgonen.

Rapp, rörande och ofta dråplig påminner 100 dagar av lycka oss om att livet är en gåva att aldrig ta för givet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 100 lyckliga dagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Om du vet att du ska dö
    Dhana Deshnoor, 10 oktober 2016

    Lucio Battistini får veta att han har en långt framskriden levercancer. När han frågar läkaren hur länge han har kvar att leva, svarar denne svävande, beroende på livsuppehållande behandlingar. Fausto avbryter och frågar hur länge orkar jag leva som vanligt? Ungefär 3 månader blir svaret, sedan kommer det att krävas så stora doser smärtstillande att han inte skulle vara så klar och redig. Vad Fausto bestämmer sig för att göra sina sista 100 dagar av (riktigt) liv, det är just det boken handla... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fausto Brizzi