Jag är Pilgrimen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
913
Utgivningsdatum
2021-01-05
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Örjan Sjögren
ISBN
9789170284786

Jag är Pilgrimen E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-01-05

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ung kvinna mördas på ett sunkigt hotell i New York, alla identifierande kännetecken upplösta av syra.

En far blir offentligt halshuggen i den pulserande hettan på ett saudiarabiskt torg.

Liket av en expert på bioteknologi hittas utan ögon på en soptipp i Damaskus.

Mänskliga lämningar upptäcks i ett avsides bergsområde i Afghanistan.

Pilgrimen har dragit sig tillbaka. Underbarnet på den hemligaste organisationen inom amerikanska underrättelsetjänsten lever numera sitt liv som en vanlig man på Paris gator. Men han är den enda som ser sambanden mellan de bestialiska morden på olika platser i världen, när en perfekt plan rullas ut för att begå ett fruktansvärt brott mot mänskligheten.

Vad som börjar som en ovanligt komplicerad brottsundersökning utvecklas till en gastkramande kapplöpning mot tiden. Pilgrimen dras oundvikligt in i en livsfarlig jakt på en man lika anonym som han själv, en man utan ansikte, full av hat, som planerar sin hämnd i Guds namn.

"En nästan 800 sidor tjock pocket som ändå inte räcker länge eftersom man sträckläser. ... Jag är pilgrimen är välskriven med häftiga vändningar och trovärdig intrig. Action i bokform som man inte lägger ifrån sig förrän sista kulan är avlossad."

Länstidningen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag är Pilgrimen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt bra!
    HELENE ANDERSSON, 2 oktober 2020

    Intelligent skriven. En lysande och fängslande historia. En kvinna mördas på ett hotel i New York. Med alla identifierande kännetecken upplösta av syra. En far blir offentligt halshuggen på ett saudiarabiskt torg. Liket av en bioteknologisk hittas utan ögon på en soptipp i Damaskus. Mänskliga lämningar upptäcks i ett bergsområde i Afghanistan. Så börjar den. Man kan ju bara fastna om man gillar spänning o intriger.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Terry Hayes