Månsystern (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 5)
Utgivningsdatum
2020-01-15
Förlag
Strawberry Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
SAB
Hce
ISBN
9789170285417
Månsystern (inbunden)

Månsystern

Inbunden Svenska, 2020-01-15
189
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka v.3 2020.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tiggy arbetar som djurskötare och verkar besitta en nästintill övernaturlig förmåga att lyckas läka och kommunicera med djur. Hon tar tjänst på det ensligt belägna skotska godset Kinnaird hos den gåtfulle och grubblande Charlie, godsets Laird.

Chilly, den urgamle romen som bott på godset så länge någon kan minnas, berättar för henne att hon härstammar från de magnifika romska grottorna utanför Sacromonte och att det sedan länge har förutspåtts att han är den som ska föra hem henne dit. Dessutom bekräftar han att hon bär på en gåva, en helandets förmåga, nedärvd sedan generationer tillbaka.

1912, en stjärnklar natt, föds i grottorna en flicka vid namn Lucía. Hon ska bli La Candela, den mest framgångsrika flamencodansösen av sin tid. Men livet som resande är svårt och mamma María ser bekymrat hur dottern, med sin starka vilja och makalösa talang, slår in på en farlig väg ...

Från de väldoftande spanska apelsinlundarna reser vi sedan till de vibrerande gatorna i New York där vi möter Electra, den sjätte systern, för nästa bok i serien: Solsystern.

För att veta mer om vad som ligger bakom inspirationen till den här romansviten, inkluderat den grekiska mytologin, stjärnkonstellationen Plejaderna och armillarsfärer, besök gärna Lucindas hemsida www.lucindariley.com

På hemsidan finns även information om de verkliga händelser, platser och människor som figurerar i den här boken, såsom vita kronhjortar, Alladale Estate, grottorna i Sacromonte och Carmen Amaya.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Månsystern
  2. +
  3. Pärlsystern : Ceces berättelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pärlsystern : Ceces berättelse av Lucinda Riley (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Månsystern