Jordens arvingar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1277
Utgivningsdatum
2021-01-05
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Hanna Axén, Johanna Svartström
ISBN
9789170285547
Jordens arvingar (e-bok)

Jordens arvingar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Uppföljaren till Katedralen vid havet som gjort stor internationell succé och sålt närmare 100 000 exemplar enbart i Sverige!

Arnau Estanyol har vuxit upp till en förmögen och väl ansedd medborgare i Barcelona. Han har tagit den föräldralöse Hugo Llor under sina vingar och satt honom i lära på ett av Barcelonas stora skeppsvarv. Hugos största önskan är att bli skeppsbyggare, men vägen dit är lång och han måste börja längst ner i hierarkin på skeppsvarvet. En dag ringer stadens alla kyrkklockor och invånarna nås av beskedet att den gamle kungen har dött. Då sonen övertar tronen får det stora konsekvenser för alla, även för Arnau och Hugo.

Jordens arvingar är en storslagen roman om kärlek och drömmar, om svek, missunnsamhet, makt och girighet, och inte minst om det färgstarka livet i medeltidens Barcelona, den mångfacetterade staden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jordens arvingar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fortsättning på "Katedralen vid havet".
    PO, 26 juni 2021

    En spännande och på många sätt bildande historia från 1400 talets Katalonien. För mig blir den mkt av bladvändare. Jag vill veta vad som händer härnäst. I senare delen kanske historien blir lite för tillrättalagd. Lång, ja, men underhållande hela tiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ildefonso Falcones