Blommor över helvetet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Teresa Battaglia (del 1)
Inläsare
Thomas Hanzon
Utgivningsdatum
2020-09-10
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Helena Monti
ISBN
9789170285998

Blommor över helvetet Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-10

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I en liten by omgiven av uråldrig skog och de majestätiska italienska alperna hittas en man naken med ögonen utrivna. Det är det första i en serie av kusliga mord.

Kriminalkommissarie och profilerare Teresa Battaglia ombeds leda mordutredningen. Battaglia är dryga 60 år och hårdhudad efter många års kamp för respekt och rang i den mansdominerade italienska poliskåren. Hon inser snart att en grupp åttaåriga barn verkar stå i centrum för mördarens intresse och när mystiska symboler börjar dyka upp kring deras hem dröjer det inte länge förrän ett av dem försvinner. När Teresa intensifierar utredningen börjar lager på lager av hemligheter, som länge dolts i skogen, komma fram i all sin ohygglighet.

Men Teresa kämpar samtidigt mot en annan fiende - sitt eget intellekt. Hennes främsta vapen har alltid varit den knivskarpa hjärnan, men hälsan har hon sedan länge negligerat och illavarslande symptom börjar dyka upp. Till råga på allt har hon blivit tilldelad en ny assistent, inspektör Massimo Marini, vars lojalitet hon tvivlar på.

Allt medan Teresa börjar komma sanningen på spåren tvingas hon inse att jakten på mördaren också blivit en annan kamp mot klockan och den fasansfulla insikten att hennes kropp kan komma att svika henne innan fallet är löst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blommor över helvetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Monster i alperna
    -, 25 oktober 2021

    Boken är bra och annorlunda. Men det tog lång tid innan jag fick något grepp om berättelsen. Många ¿onödiga¿ ord som mer rörde till det än fångade mig. Men ge inte upp den är värd att lyssna på.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ilaria Tuti