Panelhönan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sten Wall-deckare (del 10)
Antal sidor
294
Utgivningsdatum
2000-04-01
Förlag
Tre Böcker Förlag
Dimensioner
180 x 114 x 20 mm
Vikt
165 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789170294075
Panelhönan (pocket)

Panelhönan

kriminalroman

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2000-04-01

Slutsåld

Mannen syntes först. Han låg på magen, utan en tråd på kroppen och med ansiktet vilande i en gigantisk pöl. Kvinnan satt lutad mot väggen, med håret hängande som en slöja mot ögonbrynen. Halsen var en enda sörja av levrat blod
Den brutala upptäckten i ett iskallt garage i Stadens utkant ger polisen ett lika upprörande som känsligt fall: en medelålders gift man påträffad ihop med en betydligt yngre ogift kvinna. Båda är spritt nakna, och allt tyder på att de ägnat sig åt perverterad sex.

Samtidigt pågår anonym telefonterror mot ett flertal kvinnor, och polisen misstänker ett samband mellan de kusliga samtalen och det makabra fyndet i garaget.

Panelhönan är en spännande nutidsskildring i svensk vardagsmiljö, en rappt återgiven historia med invecklade turer och en överraskande upplösning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Panelhönan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hellberg gör sin bästa bok. Den är så spännande och...
    borit drougge, 19 juli 2013

    Hellberg gör sin bästa bok. Den är så spännande och hans inlevelser i huvudfigurens karaktär är väldigt trovärdig. Kan rekommenderas som sommarlektyr i hängmattan om man ser till att man inte är ensam.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Björn Hellberg