Små citroner gula (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2006-11-21
Förlag
Storyside
ISBN
9789170361159

Små citroner gula Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2006-11-21

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Med en fot i Stockholm och en i barndomens trygga småstad tycker sig Agnes stå hur stadigt som helt. Hon har en familj som alltid ställer upp, ett bra jobb i restaurangbranschen, en pojkvän som älskar henne och en bästa kompis som hon känner utan och innan. Eller? En efter en rasar byggstenarna i Agnes liv tills hela tillvaron rämnat. Men kanske är det som väninnan Lussan säger, att det i allas liv finns en vändpunkt. Kanske är det slumpen, kanske ödet. Kanske en insikt om att man måste skapa sitt eget liv.

Små citroner gula är en charmig roman om att hitta sig själv, om kärlek och vänskap, om att våga chansa och våga välja. Det är en engagerande berättelse som låter en känsla av värme dröja kvar länge hos läsaren.

Kajsa Ingemarsson är satiriker och skådespelare känd från både radio och tv. Hon debuterade som författare 2002 med På det fjärde ska det ske.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Små citroner gula. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En varm berättelse.
    - (Uppsala), 29 mars 2021

    Är 3e gången jag lyssnar/läser den..en sällsynt fin känsla hänger kvar varje gång.

Visa alla 1 recensioner