Döden genom vatten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (336.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2014-01-24
Förlag
Storyside
ISBN
9789170362545
Döden genom vatten (ljudbok)

Döden genom vatten Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-01-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Systrarna Heather och Ismay är båda i trettioårsåldern och bor ihop. En trappa upp i samma hus bor deras schizofrena mamma som vårdas av sin syster. Systrarna pratar aldrig om det fruktansvärda som hände nio år tidigare då deras styvpappa, Guy, hittades drunknad i badkaret. Inte heller pratar de om att Heather var ensam hemma med Guy då det hände eller att hon var drypande blöt när hon mötte sin mamma och syster i trappan. Tillsammans har de diktat ihop en historia för polisen som ger Heather alibi och fallet avskrivs som en olycka.

Men Ismay kan inte släppa taget om vad som hände och när Heather träffar en man känner systern att hon måste berätta för honom. I brist på mod talar hon in sina tankar på ett band.

Samtidigt har hon själv kärleksproblem - hennes älskade har lämnat henne för överklassflickan Eva. Heather försöker hjälpa sin syster genom att övertala Eva att lämna mannen. När Eva kort därefter hittas mördad i en park och Ismays band hamnar i orätta händer börjar sanningen till slut komma fram.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ruth Rendell