Fursten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (69.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mikael Persbrandt
Utgivningsdatum
2008-08-12
Förlag
Storyside
Översättare
Karin Hybinette
ISBN
9789170363412

Fursten Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2008-08-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Machiavellis Fursten har aldrig upphört att fascinera och förbrylla. Här presenterar Mikael Persbrandts röst idéerna om maktens mekanismer och om hur en stat ska styras. Machiavelli analyserar de krafter som får människor att underkasta sig makten och de medel fursten bör använda för att behålla den, men också samspelet mellan folket och fursten.

Inläst av Mikael Persbrandt blir Fursten en ny upplevelse, modern och spännande. Rösten ger texten ett nytt djup och öppnar för nya tolkningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fursten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. en stor besvikelse
    Julia Sonnerup, 29 november 2011

    För ett litet tag sedan köpte jag den här ljudboken och började att lyssna på den genast. Mikael Persbrandt läste texten för snabbt och jag fick ont i huvud efter bara ett par avsnitt. Hans röst lät som en desparat diktator som försökte att vinna tillbaka sitt förtroende genom att läsa upp olika lärdomar han hade samlat genom sina misstag. Han kanske har en annan tolkning jämnfört med mig. Det finns ingen naturliga paus, vilket gör att mycket av den ursprungliga charmen försvann direkt. Den s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niccolò MacHiavelli

  • Brev

    Niccolò MacHiavelli

    Även i sina personliga brev framstår Niccolò Machiavelli som en lysande stilist och breven är alltid fängslande. I ett av breven skildrar han hur han skeptiskt lyssnar till Savonarolas botpredikningar, och i ett annat hur han, efter att ha fått lä...