Ta makten över dina pengar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (69.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nina Jansdotter
Utgivningsdatum
2012-03-19
Förlag
Storyside
ISBN
9789170363658

Ta makten över dina pengar Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-03-19

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vi lever i ett samhälle där vi hela tiden jämför oss med varandra. Pengar och statusprylar signalerar att man är lyckad och eftertraktad som person. Det gäller att visa upp en snygg fasad och det kan man göra med dyra klockor, märkeskläder och de senaste mobiltelefonerna.

Förhållandet till pengar påverkar på olika sätt vår tillvaro, kanske mer än vi vågar erkänna...

Nina Jansdotter är personlig coach och författare till en rad självutvecklande böcker, bland andra Livskarriär och Säg nej & må bra. I Ta makten över dina pengar hjälper hon oss att få ett sundare förhållande till pengar. Hon ger sig i kast med ett problem, som för många tar överhanden i vardagen - hur man får ekonomin och pengarna att gå ihop. Hon beskriver sex pengapersonligheter som vi i olika grad präglas av och som bestämmer hur vi ser på pengar och förklarar vad vi kan göra när de börjar styra för mycket av vår tillvaro. Lättfattligt lär hon oss att prata mer konstruktivt om problemen och visar hur vi kan förändra våra tankar kring pengar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ta makten över dina pengar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag kan sammanfatta den!
    Maria, 2 maj 2016

    För att ingen ska behöva lägga pengar på en meningslös bok kan jag sammanfatta den i en mening: "kan man vara nöjd med det man har mår man bättre". Typ.

    Totalt meningslös, tyvärr.

Visa alla 1 recensioner