Älskade krig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sara Lindh
Utgivningsdatum
2008-09-29
Förlag
Storyside
ISBN
9789170363832
Älskade krig (ljudbok)

Älskade krig (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2008-09-29
119
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Sara, välkänd programledare på tv, får sparken när hennes skandalösa kärleksaffär med en minister avslöjas. Vännerna och de forna kollegorna vänder henne ryggen och hennes värld rasar samman. Utblottad och hämndlysten tvingas hon resa till Irak för att återupprätta sitt rykte och söka upp en man som hon hatar. Ett uppdrag som visar sig få större konsekvenser än hon någonsin kunnat ana ...

Magnus, son till en framgångsrik företagsledare, har brutit kontakten med sin familj och befinner sig i den irakiska öknen som soldat i amerikanska armén. Desillusionerad och utmattad efter månader av strider tvingas han konfrontera det han fruktar mest - sitt förflutna.

Jasmin har tvingats ta ett livsfarligt jobb för att försörja sin familj i Bagdad. När hon avslöjas ställs hon inför ett fruktansvärt val - att rädda sin familj eller förråda sina vänner.

Älskade krig är en andlöst spännande roman om kärlek, överlevnad och försoning i krigets Irak, men också en skildring av vad som utspelar sig bakom de vackra fasaderna i Stockholms kändisvärld. Boken bygger på verkliga händelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanne Hildebrandt

Bloggat om Älskade krig