Vårlik (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 4)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2010-05-06
Förlag
Storyside
Medarbetare
Lindblad, Eva (form)
Dimensioner
132 x 132 x 30 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc
ISBN
9789170364495
Vårlik (cd-bok)

Vårlik

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
CD-bok Svenska, 2010-05-06
249
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vårsolen skiner över Linköping och de ännu vinterbleka människor som vågat sig ut på uteserveringarna runt torget.
Några svalor kretsar i skyn, färgglada tulpaner lyser från stånden och en mamma med två små barn går mot bankomaten. Plötsligt slits lugnet itu av en kraftig explosion.
Kriminalinspektör Malin Fors står framför sin mammas kista i Uppståndelsens kapell och försöker känna någonting. Så bryter ett lågt muller tystnaden,
och snart är hon på väg till Filbytertorget och en syn hon aldrig kommer att glömma. Glassplitter. Krossade blommor och utspridda grönsaker. En trasig barnsko. En duva som pickar i något rött i den öronbedövande tystnaden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vårlik
 2. +
 3. Den femte årstiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den femte årstiden av Mons Kallentoft (cd-bok).

Köp båda 2 för 503 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vårlik. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sådär, de tidigare var bättre
  Vitsippan, 27 juli 2010

  Boken börjar svagt och det är lite trist i inledningen. Boken handlar om ett sprängattentat i Linköping. Två småflickor mister livet och mamman är svårt skadad. Malin Fors & co börjar nysta bland vittnesberättelser och filmer från övervakningskameror. Veganer, muslimer och överklassen finns med i skaran som är misstänkta för dådet. Historien tätnar ungeför i mitten av boken och slutet är riktigt spännande.

 2. Krystad upplösning
  Pia, 1 juli 2010

  Jag har läst de tre första böckerna i serien om Malin Fors och dom faller mig inte riktigt i smaken. Böckerna är inte särskilt spännande och sluten dyker upp helt abrupt.Detsamma gäller för Vårlik.

  Att läsaren får följa den dödes tankar är något som förekommer i alla böckerna och det tillför inte böckerna något.

  Det känns som tanken är att läsaren ska känna sympati för Malin Fors och hennes alkohol- och känsloproblem men problemen förtas av att Malin har en tendens att skap... Läs hela recensionen

 3. Ganska spännande men inte hans bästa
  Liz, 15 juni 2010

  En kort beskrivning av Vårlik: En bomb utlöses vid en bank och två tvillingflickor dör. Malin Fors har just varit på sin mammas begravning och kastas in i utredningen. Fors är numera nykter alkoholist och kämpar emot suget att börja dricka igen samtidigt som det ena efter det andra verkar gå emot henne.

  Jag gillade Kallentofts Midvinterblod och Sommardöden och den här var nästan lika bra som dem två men bara nästan. Beskrivningarna av Malin Fors är suveräna men mot slutet känns det s... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Vårlik