Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (104.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Dan Josefsson
Utgivningsdatum
2009-02-03
Förlag
Storyside
ISBN
9789170364679
Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation (ljudbok)

Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation (ljudbok)

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-02-03
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hemligheten är en bok för singlar som tröttnat på att vänta och som vill veta vad de kan göra för att hjälpa framtida kärleksrelationer på traven. Men också för den som redan hittat en partner och som vill veta mer om vad som händer i oss när vi försöker gå från förälskelse och vidare in i en varaktig kärleksrelation.

Med utgångspunkt från de senaste årens psykologiska forskning menar författarna att vi människor i allra högsta grad kan påverka våra förutsättningar både för att hitta en partner och för att skapa en varaktig relation. Här visas hur detta går till, både i teori och praktik. Hemligheten är en bok som både berör och skapar förändring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant bok om anknytningsteorin
    Ninna, 5 november 2019

    Boken är bra skriven och ger insikt om ett så svårt ämne som relationsproblematik. En bok som ger många aha-upplevelser och som ger svar på många frågor och funderingar.

  2. En ren "aha-upplevelse"
    Viktor , 5 augusti 2018

    En bok alla borde läsa, oavsett relationsstatus och plats i livet. Kan du inte lära dig mycket om dig själv (vilket du dock kommer) så kommer du i alla fall förstå alla människor runt omkring dig bättre. Oavsett om det handlar om kärlek-, vänskap- eller familjerelationer. /26 år av dysfunktionella relationsmönster

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna