Minimeditationer - en stunds närvaro (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (100.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Susanna Lundbladh
Utgivningsdatum
2010-01-26
Förlag
Storyside
ISBN
9789170365119
Minimeditationer - en stunds närvaro (ljudbok)

Minimeditationer - en stunds närvaro (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-01-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tänk på alla ögonblick i livet som går "förlorade" - när man fastnar i trafiken, blir stående i kön eller sitter av ett långtråkigt möte. Eller alla de stunder som man "slösar bort" - genom att gå på tillställningar man inte uppskattar, arbeta när man inte kan koncentrera sig eller slötitta på ännu ett TV-program före läggdags. Så har vi alla dessa "förstulna ögonblick" - alla de gånger vi passar på när ingen ser - och fönstershoppar, surfar på nätet eller bara fingrar på mobiltelefonen. Och sedan alla andra stunder, alla ögonblick mellan ögonblicken. Tänk om alla dessa tillspillogivna ögonblick i själva verket ruvar på oanade möjligheter?

Minimeditationer erbjuder dig som läsare en serie enkla övningar som alla har sin grund i olika meditationstekniker. Övningarna är tänkta som en hjälp för dig att först och främst lägga märke till ögonblicket, att vara i ögonblicket och dra nytta av ögonblickets oerhörda potential. Alla dessa övningar är så enkla, behändiga och snabbt genomförda att du kan göra dem på en ynka minut. Gradvis blir de sedan dessutom allt kortare tills de slutligen, tids nog, inte tar någon tid alls!

De olika tekniker som ingår i Minimeditationer lär Martin Boroson ut på ledarskapsseminarier, öppna workshopar, online och i media.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Boroson