Kommer aldrig mer igen (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Kommer aldrig mer igen (del 1)
Inläsare
Per Ragnar
Utgivningsdatum
2011-01-25
Upplaga
1
Förlag
Storyside
Dimensioner
130 x 130 x 15 mm
Vikt
150 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789170366000

Kommer aldrig mer igen

(14 röster)  |   Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2011-01-25

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och deras dotter i en villa strax utanför Helsingborg. En fredagskväll kommer inte Ylva hem som väntat efter jobbet. Först tänker Mike att hon tar ett glas vin med sina jobbarkompis men när hon fortfarande inte kommit hem nästa morgon blir Mike förbannad, hon är väl hos den där hon var otrogen med förra året men kunde väl åtminstone ringa!? Hela dagen går utan ett ljud från Ylva och så småningom inser Mike att någonting måste ha hänt henne. När han till slut anmäler sin hustru försvunnen riktas misstankarna snart mot honom själv. Vad ingen vet är att Ylva fortfarande är i livet, och hon befinner sig bara ett stenkast från sitt eget hem
Hans Koppel har skrivit en thriller som bryter mot de flesta svenska konventionerna i genren: Brottet sker direkt, vi vet vem som är den skyldige och ganska snart förstår vi även motivet. Ändå kan det knappast bli mer spännande att lyssna på!

Hans Koppel, den närmast kultförklarade pseudonymen, har beskrivits som både den bästa samtidsskildraren stilren och skruvad och som ett lyckopiller. Det spekulerades en del om vem Hans Koppel kunde vara och i samband med utgivningen av hans förra bok, Kungens födelsedag, avslöjade Petter Lidbeck att det är han.

Petter Lidbeck är en av våra mest etablerade och älskade barnboksförfattare och har fler utlån på biblioteken än fler utlån på biblioteken än t.ex. Guillou, Stieg Larsson, Kepler, Mankell, Marklund, Lapidus...
Petter Lidbeck är född 1964 och bor i Stockholm. Han kommer fortsätta att skriva barnböckerna i sitt rätta namn och sina böcker för vuxna som Hans Koppel. Hans Koppels böcker bör inte läsas av barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kommer aldrig mer igen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En riktig bladvändare
  Pia, 22 mars 2011

  Koppels Kommer aldrig mer igen är en väldigt obehaglig och otäck bok. En psykologisk thriller där spänningen börjar redan på första sidan. En riktig bladvändare med andra ord.

  Boken känns välskriven och jag gilar det lite råa, avskalade språk Koppel använder i boken. Det passar precis.

  Skildringen av huvudkaraktärerna är riktigt bra. Framför allt skildringen av den mångfasseterade Mike. Vi får i boken ta del av både Ylvas och Mikes synvinkel.

  Boken har ett lite anno... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hans Koppel