Spinnsidan (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Mirjam och Hervor (del 3)
Inläsare
Susanne Alfvengren, Gun Olofsson
Utgivningsdatum
2011-05-02
Upplaga
1
Förlag
Storyside
Dimensioner
130 x 130 x 21 mm
Vikt
214 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789170366253
Spinnsidan (cd-bok)

Spinnsidan

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2011-05-02
230
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tänk att det ska behöva hända så mycket i den lilla fridsamma socknen Kajpe Kviar! Väninnorna Mirjam och Hervor har tänkt sig en lugn vår innan de beger sig till USA, men då har de inte räknat med Styggan. Den giriga Kajsa, som hon egentligen heter, har flyttat in i grannhuset med sin fosterson Emanuel och tar för sig på olika sätt i byn. Hon påstår sig dessutom vara medium, men Hervor konstaterar snart att hon är en riktig bluff-häxa! Inte tar hon något vidare hand om Emanuel heller 1;

smutsig och hungrig springer han ensam omkring i gårdarna. Mirjam och Hervor tar honom under sina vingar och börjar smida planer på hur de ska ta itu med Styggan.

Mirjam bestämmer sig för att använda sina mediala gåvor på bästa sätt. Den första som behöver hennes tjänster är Bosse, en man som blivit fullständigt utmanövrerad av sin fru. Mirjam affirmerar skit under naglarna och rinnande mascara på hans eleganta hustru, men tankekraften visar sig ha mycket mer kraft än så.

I granngården bor Sylve, som efter olyckan några år tidigare inte minns vare sig sitt frieri till Mirjam eller den hemlighet hon var tvungen att delge honom. Nu umgås han alltmer med polisen Camilla och Mirjam känner sig både lite orolig och omotiverat svartsjuk. Men kärleken tar sina egna vägar och dyker oväntad upp i Mirjams liv. Spinnsidan är den tredje fristående boken om läkaren Mirjam och hennes vapendragare och raka motsats Hervor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spinnsidan
 2. +
 3. Solsvärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solsvärta av Marianne Cedervall (cd-bok).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Spinnsidan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Detta är uppföljaren till Svinhugg... Mirjam och...
  Ingbritt Wik, 23 januari 2014

  Detta är uppföljaren till Svinhugg... Mirjam och Hervor är lika underhållande i denna. Man dras med i intrigerna. Det är lätt att se dessa båda tanter - för sin inre syn - när de arbetar med att renovera kapellbyggnaden. Och dasset som både skuras och målas återges så perfekt så man känner både såplukt och målarfärg.

  Hervor som ofta hasar omkring i sina stövlar, svär och dricker vin är så äkta. Dessutom har hon ju hjälp av uppläsarens dialekt, som lägger sista handen vid hennes lite... Läs hela recensionen

 2. Feelgood
  Pia, 28 oktober 2011

  Det var ett kärt återseende att träffa Mirjam och Hervor igen. Jag har saknat dessa två damer. Som vanligt bjuder Marianne Cederwall på rolig, charmig och lättläst läsning.
  Jag tycker att böckerna är som att se romantiska komedifilmer. När man sett klart så mår man gott och är glad men man minns inte så många detaljer.
  Tempot är lite lägre i denna bok än de tidigare och kanske kan man börja uppleva böckerna som lite tjatiga eftersom dom påminner så starkt om varandra. Men jag har inte tröttnat än utan ser redan fram emot nästa bok.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Spinnsidan