Jordens väktare (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Jacob Colt (del 6)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2011-04-15
Upplaga
1
Förlag
Storyside
Dimensioner
134 x 134 x 35 mm
Vikt
370 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789170366314
Jordens väktare (cd-bok)

Jordens väktare

(13 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2011-04-15
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter en rad kriminalromaner om stockholmspolisen Jacob Colt, kommer nu duon Buthler & Öhrlund med en spänningsroman som har hela världen som scen. Författarna fortsätter att intressera sig för det som händer i samhället runtom oss och nu är det kombinationen miljöförstöring och terrorism som ligger till grund för en intensiv lyssningsupplevelse.

USA:s utrikesminister dödas i ett attentat vid ett statsbesök i Ukraina. Tillvägagångssättet är lika enkelt som effektivt: en radiostyrd helikopter bestyckad med sprängämnen spränger hela bilkortegen i luften. Ingen tar på sig ansvaret för attentatet och överste Nicholas Shy vid SSG, en enhet direkt underställd presidenten, får i uppdrag att leda jakten på de skyldiga. Snart sker ytterligare attentat, fast på helt olika ställen i världen: en gasledning sprängs i Ukraina, elnätet i Brasilien saboteras och en kemisk fabrik sprängs i Indien. Ett mönster börjar framträda, men utredningen rör sig alltför långsamt framåt.

Samtidigt jobbar Nicholas flickvän, svenska Jessica Björk som arbetar på CNN i Atlanta, med att rapportera om samma händelser. Deras förhållande blir alltmer ansträngt när de båda försöker hålla isär sina yrkesroller och sitt privatliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jordens väktare
  2. +
  3. Ares tecken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ares tecken av Dan Buthler, Dag Öhrlund (pocket).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jordens väktare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Världsomspännande spänning
    Hattepatte, 30 juni 2011

    Författarna har återigen lyckats få till en spännande historia som utspelar sig i flera olika världsdelar. Sauk är i vanlig ordning mästerlig som uppläsare. Betyget dras dock ned något av den planlösa beskrivningen av det svenska nyhetsankarets sexliv, något som bara tycks finnas med som för att få till ett öppet slut ,som skulle kunna ge möjlighet till en uppföljare.Spänningen och Sauks insats gör att vanliga människor plötsligen i vredesmod yttrar saker som "Jag ska klippa av hans hälsenor med en sekatör".

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Jordens väktare