Kom ska vi tycka om varandra (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (211.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommer aldrig mer igen (del 2)
Inläsare
Per Ragnar
Utgivningsdatum
2012-10-25
Förlag
Storyside
ISBN
9789170367847
Kom ska vi tycka om varandra (ljudbok)

Kom ska vi tycka om varandra Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2012-10-25

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Anna Stenberg har en tillfällig affär med en ung man när hon är på konferens. Men det är något med honom som inte stämmer och snart är hela hennes tillvaro hotad.

Vi känner igen temat, ett litet felsteg på konferensen som får ödesdigra konsekvenser. Det har blivit lite av Hans Koppels signum att utgå ifrån en klassisk historia, eller en vardaglig situation som de flesta av oss känner igen oss i, och sedan låta den smygande förändras till något helt annat. Det blir skitläskigt helt enkelt.

Kom ska vi tycka om varandra är Hans Koppels andra thriller i en planerad trilogi. Med den första, Kommer aldrig mer igen (2011), visade han var thrillerskåpet ska stå. Han är en av våra skickligaste författare, begreppet bladvändare räcker inte riktigt till för det skoningslösa läsös han bjuder på, det är riktigt, riktigt läskigt. Förväntningarna på denna uppföljare är naturligtvis stora. Ingen lär bli besviken.

Hans Koppel är den pseudonym författaren Petter Lidbeck använder sig av när han skriver för vuxna. Hans Koppels böcker bör inte läsas av barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kom ska vi tycka om varandra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt okej men ingen jag fastnade för
    Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

    För länge sedan började jag på denna bok, men slutade snabbt för att jag inte tyckte jag kom framåt i historien. Nu när jag gjorde ett andra försök gick det bättre och det är en helt okej bok som jag faktiskt tyckte blev bra. Den växte i alla fall i mina ögon medan jag läste den. Det fanns dock ingen karaktär jag riktigt fastnade för.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hans Koppel