Stäpplöperskan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (154.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Suss (del 2)
Inläsare
Susanne Karlsson
Utgivningsdatum
2014-02-13
Förlag
Storyside
ISBN
9789170369032
Stäpplöperskan (ljudbok)

Stäpplöperskan (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-02-13

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Suss har brutit sig loss från sin krävande och destruktiva överklassbakgrund och har skapat sig en egen tillvaro i Röda Bergen i Stockholm. Långt från föräldrahemmet och utanför den övriga familjens gemenskap. En försommar träffar hon Marcus. De ger sig hän, Suss är lycklig och njuter av en egen, växande familj. Men samtidigt kämpar hon med sin längtan efter försoning med sin mor.

Mitt i den olösta konflikten mellan Suss och hennes mamma blir mamman svårt sjuk. Suss står maktlös utanför när pappan och systrarna sluter upp kring den döende huvudpersonen i familjen. Samtidigt försvinner Marcus mer och mer hemifrån och Suss lämnas med barnen. Hennes tillvaro faller samman. Efter att ha varit den som tagit nästan hela ansvaret under barnens uppväxt släpper hon allt och flyr till en paradisö i Grekland där hon äntligen känner att hon hamnat rätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Gyllenhammar

  • Sängkammartjuven

    Cecilia Gyllenhammar

    "20 sidor in i boken kunde jag knappt andas! Jag var helt tagen." Magnus Utvik "Det var länge sedan jag läste så närgångna, engagerande, stundtals ångestskapande personskildringar berättade på ett då lättsamt sätt." Jan-Olov An...