Det blir bra : manual för skilda män (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-12
Förlag
Storyside
SAB
Oac,306.7
ISBN
9789170369292
Det blir bra : manual för skilda män (mp3-skiva)

Det blir bra : manual för skilda män

Mp3-skiva Svenska, 2013-11-12

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Känner du någon nyskild man som borde bita ihop lite mindre och prata lite mer? Framför allt med sig själv? Är det kanske du? Då kan den här boken kanske vara något för dig eller honom?

Det blir bra - Manual för skilda män är en användbar, hoppfull och inspirerande bok för skilda män, skriven av en man som varit där och som vet vad man behöver tänka på och känna till. Här finns konkreta handlingsförslag till hur man förhåller sig till barnen, vänner, sitt nya hem, ekonomi, träning, matlagning och städning.

Många män biter ihop och lever i ett slags tillstånd av förnekelse efter en skilsmässa. De orkar inte erkänna för sig själva att separationen är så stressande, sorglig och livsförändrande som den faktiskt är. En ren överlevnadsstrategi, men inte så konstruktivt i längden. Män saknar ofta träning i att prata om känslor och problem, och saknar likaså verktyg att hantera en livskris. Det mesta går att lösa, men man måste se och formulera problemen innan man kan ta tag i dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ringdahl Ola

  • Det blir bra

    Ringdahl Ola

    Många män biter ihop och lever i ett slags tillstånd av förnekelse efter en skilsmässa. De orkar inte erkänna för sig själva att separationen är så stressande, sorglig och livsförändrande som den faktiskt är. En ren överlevnadsstrategi, men inte s...

Bloggat om Det blir bra : manual för skilda män