Vem har snott mitt land? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2004-02-01
Upplaga
01
Förlag
Ordfront Förlag
Översättare
Stefan Lindgren
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Dude, Where's my Country?
Medarbetare
Botani, Ibrahim (form)
Dimensioner
218 x 140 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
Ocf-qa.09
ISBN
9789170370298

Vem har snott mitt land?

Inbunden,  Svenska, 2004-02-01

Slutsåld

Efter jättesuccéerna med boken Korkade vita män och den Oscarsbelönade filmen Bowling for Columbine, är Michael Moore idag en institution och en alldeles egen proteströrelse. Hans mål är att förändra USA och därmed världspolitiken. George W. Bush, mannen som hamnade i Vita Huset efter ett fixat valresultat i Florida, ska rökas ut från Ovala rummet. De vanliga människorna ska ta tillbaka landet från Texasgubbarna och storbolagsbossarna.

I Vem har snott mitt land? berättar om vad som pågår i jordens enda kvarvarande imperium. Här finns historierna som de etablerade medierna inte vågat trycka eller som helt enkelt seglat obemärkta förbi i nyhetsfloden. Det är en chockerande och underhållande bok. Ju argare Moore är, desto roligare blir han!

Korkade vita män har sålt i miljonupplagor världen över. Vem har snott mitt land? hade en första upplaga på nästan en miljon exemplar i USA. Till den svenska utgåvan har Moore skrivit ett helt nytt förord, som riktar sig till den svenska publiken. Hans nya dokumentärfilm, Fahrenheit 9/11 som handlar om Bush och Bin Ladin, har premiär våren 2004.

»Ett komiskt geni!« Independent
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Moore

Övrig information

Michael Moores mål är att förändra USA och därmed världspolitiken. George W. Bush ska rökas ut ut Vita huset. I "Vem har snott mitt land" visar han hur det ska gå till.