Det är bara lite AIDS (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2008-09-30
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Illustratör/Fotograf
Sara Granér
Dimensioner
235 x 172 x 9 mm
Vikt
320 g
SAB
Hci
ISBN
9789170373923
Det är bara lite AIDS (häftad)

Det är bara lite AIDS

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2008-09-30

Slutsåld

Sara Granérs Det är bara lite AIDS fyller ett hålrum i den svenska humorserie-genren. Där Nina Hemmingsson driver med vår försiktighet vevar Granér med rallarnävarna och där Liv Strömquists serier är pedagogiska så är Granérs skämtteckningar som en hel obs-klass. Detta utan att någonsin tappa sin politiska medvetenhet.

I ett av duktighetskomplex infekterat samhälle, där neuros avlöser neuros, är det oerhört befriande att se Sara Granér angripa sin omvärld. Med en illvillig och vräkig humor som aldrig blir plump inspirerar hon oss att bryta med traditionella beteenden. Att ta itu med vår så vidrigt trevliga och mysiga tillvaro med nyöppnade ögon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det är bara lite AIDS. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!
    Maria, 21 juni 2015

    Sara Granér är en helt fantastisk tecknare och hon tänker alltid lite längre på allt. Kluriga iakttagelser om vardagen och världen, som förgyller tillvaron och får en att le mitt i allvaret eller tvärtom. Rekommenderas verkligen.

  2. Detta är en fantastiskt illustrativ och mycket unikt...
    licia, 4 oktober 2013

    Detta är en fantastiskt illustrativ och mycket unikt tecknad seriebok, Sara Granér är även otroligt insiktsfull och gör väldigt humoristiska samhällsanalyser. Vill du skratta och även sätta skrattet i halsen är det den här boken du ska läsa. Granér påminner oss om hur bisarrt samhället vi lever i är och hennes små kaniner är underbara. Läs!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sara Granér