Döda paret och deras "vänner" (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2008-11-17
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Illustratör/Fotograf
Joakim Pirinen
Dimensioner
285 x 215 x 15 mm
Vikt
820 g
SAB
Hci
ISBN
9789170373992
Döda paret och deras "vänner" (häftad)

Döda paret och deras "vänner"

(2 röster)
Häftad Svenska, 2008-11-17

Slutsåld

Döda paret är två små dockor i sadomasochistiska dräkter som bor i Sverige. De har hur mycket pengar som helst. De är absolut inte lyckliga. Dessa båda nya seriefigurer fungerar som värdfolk och ledmotiv genom Joakim Pirinens nya seriealbum, där kortare och längre serier avlöser varandra. Indianöverfall, julhälsningar och medeltida moraliteter blandas med Pirinens tidigare seriefigurer. Tecknaren själv figurerar också, iförd endast ett höftskynke.

Som extra bonus ingår en tecknarskola som börjar på atomnivå och slutar på atombombsnivå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joakim Pirinen

Recensioner i media

"När man försöker beskriva Pirinens värld tvingas man leta efter ord som ännu inte finns. Man kan försöka låna från fysiken och tala om kvantmoral och strängestetik, men i slutändan är det alltid bäst att läsa själv. Så något skumt är det med Joakim Pirinen. Det är helt enkelt alldeles för bra, och jag tycker det är på tiden att någon står upp och säger det."
Jonas Thente, Aftonbladet

"Jag vet att jag borde komma med åtminstone några invändningar, då seriös kritik inte kan bestå av enbart beröm, men jag har svårt att finna något som verkligen biter på den här boken. [...]"

"I Döda paret och deras 'vänner' har Joakim Pirinen lyckats med konststycket att överträffa den forne giganten Joakim Pirinen. Finare betyg kan man inte få. I alla fall inte om man heter Joakim Pirinen."
Anna Hallberg, DN