Med vänlig hälsning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2010-03-15
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Dimensioner
165 x 166 x 10 mm
Vikt
239 g
SAB
Hci
ISBN
9789170375125

Med vänlig hälsning

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2010-03-15

Slutsåld

2008 slog Sara Granér ned som en åskvigg från klar himmel i det svenska medvetandet. Med den tokaggressiva, fantastiskt roliga, och minst sagt geniala succédebuten Det är bara lite AIDS så hänförde hon en hel nation. Sedan dess har hennes färgsprakande skämtteckningar spridits, publicerats och kunnat ses i princip överallt från rikstäckande media till en kylskåpsdörr på Möllan.

Nu kommer uppföljaren Med vänlig hälsning där hennes humorbilder samsas med annat bus, illvilja och allmänt djävulskap. I Med vänlig hälsning appliceras fem-minutersmetoden på behövande chefer, det äskas tystnad i tredje världen och prinsessan Madeleine får matnyttiga tips inför ett liv i monogam tvåsamhet.

»Med ett rått bildspråk, dominerat av förmänskligade grisliknande hundar som säger vad som faller dem in, driver Sara Granér med maktens härskartekniker. Politik, feminism, arbetsmarknad, fästingar och foster, inget ämne är för litet. Bildernas naivistiska ton får samma effekt som ett lite för ärligt barn - den galghumoristiska samhällskritiken blir oerhört träffsäker.« Sydsvenskan

"I "Med vänlig hälsning" befäster Granér sin position som en av våra roligaste satiriker och serietecknare." Mattias Oscarsson, Sydsvenskan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Granér