Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Yarden (del 2)
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2011-03-07
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Nylén, Kristoffer (form)
Dimensioner
215 x 142 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Hc
ISBN
9789170375941

Och allt skall vara kärlek

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2011-03-07
179 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kristian Lundberg jobbar inte längre på Yarden, omställningsplatsen i Malmö hamn som han skildrade i romanen med samma namn. Nu bor han istället i en lägenhet med utsikt över sin gamla arbetsplats och rannsakar sig själv. Han är inte säker på om den bok han skrev var den han egentligen ville skriva. Han undrar om han någonsin kommer att sluta fred med sitt förflutna.
Och så är det kärleken. Hur kan man beskriva något så oerhört, så omvälvande? Även om det verkar omöjligt tycks han ha fått en andra chans. Är det möjligt att vända tillbaka, att gottgöra det onda man en gång gjort?
Och allt skall vara kärlek är en berättelse som tar vid där romanen Yarden slutar, men som ändå är början på allt.
"Det är inte bara längtan efter henne som gör att jag rastlöst rör mig genom den sovande staden, det är också detta, det andra som jag måste formulera. Att jag är son till min far, att jag är son till min mor. Att min skuld måste sonas och att jag måste vända tillbaka i berättelsen och börja om från början. Allt är kärlek. Allt är att förlora sig själv och återskapa den man var tänkt att bli."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Och allt skall vara kärlek. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En ny underbar bok av Kristian Lundberg
    Kristina Simar, 12 april 2011

    Kristian Lundbergs biografi är en av de finaste böcker jag läst på länge. Den är vemodigt och sentimentalt skriven. En nutidens arbetslitteratur och Kristian Lundberg kommer säkert minnas som en av våra stora berättare på 2000-talet, precis som vi minns Ivar-Lo Johansson och Per-Anders Fogelström från början och mitten av 1900-talet. Kristian Lundberg skriver på sitt speciella sätt, med speciella ord och korta meningar. Jag sträckläste boken, trots att den ofta var sorglig, den var så vackert... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Och allt skall vara kärlek