Månadens moderat Kalender 2013
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2012-09-24
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Edenvik, Josefine (form)
Illustratör/Fotograf
Liv Strömquist
Dimensioner
240 x 240 x 3 mm
Vikt
103 g
ISBN
9789170376665

Månadens moderat Kalender 2013

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Övrigt, Svenska, 2012-09-24

Slutsåld

Ja det är sant! Liv Strömquist gör ännu ett år till en fest. Efter succéerna Tolv Tröttsamma Typer och Månadens Manshora bjuds vi nu på tolv nytecknade serier av Strömquist, återigen paketerade i ett behändigt och funktionellt kalenderformat.

I årets kalender har Strömquist handplockat ett unikt urval av moderater. Det är en spännande palett med tolv nyanser av blått. Förgyll ditt år med moderater, samtidigt som du lär dig något nytt. Vem hatar miljön? Vem älskar vinprovning, eller, som det också kallas, moderatfylla? Vem kämpade för att Sverige INTE skulle införa demokrati? Vem brinner för att svälta bort bidragstagarna? Moderaterna kommer att presenteras i flerfärg. OBSERVERA! Moderaten som uppfann rösträtten kommer inte att vara med, eftersom den bara finns i fantasin.

"Liv Strömquist är folkbildaren med fotnotsiver som vägrar dra i crazyhandbromsen. Hänsynslöst sträng och utan tid för diskretion förvandlar hon avancerade samhällsteorier till begripliga strippar som får ilskan att spritta av skratt." - Aftonbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Månadens moderat Kalender 2013. Sätt ditt betyg »
 1. En skratt per månad är ingenting att förakta
  Maria Jara de Corina, 4 augusti 2014

  Liv Strömquist har blivit med "Månadens moderat. Kalender 2013" en favorit. Kalender är underhållande och mycket träffande om moderaterna och deras agendor.
  Saknar en version till 2014!

 2. Viktigt med politisk satir, att våga lyfta fram det...
  Stefan S Widqvist, 25 augusti 2013

  Viktigt med politisk satir, att våga lyfta fram det som inte sägs högt och synliggöra det som verkligen händer och sker bakom fasaderna.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Månadens moderat Kalender 2013