Vita kränkta män (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2012-11-06
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Edenvik, Josefin (form)
Dimensioner
200 x 140 x 10 mm
Vikt
168 g
ISBN
9789170377112
Vita kränkta män (häftad)

Vita kränkta män

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-11-06

Slutsåld

MEN DET FÅR MAN JU INTE SÄGA I DET HÄR LANDET!

Den ständigt växande facebooksidan Vita kränkta män har inte bara på ett år fått över 40.000 följare och stor uppmärksamhet i media - den har gått från att vara ett humoristiskt sätt att belysa samhällsstrukturer till att bli något av en internetrörelse. Konceptet är enkelt, många av de som sitter på toppen av pyramiden i samhället beter sig som att det egentligen är precis tvärtom. De tycker att kvinnor inte ska få döma herrsport, ringer in bombhot mot TV4 för att det är för många invandrare i rutan och dundrar ut att det snart är rasistiskt att bo i Sverige. De tror att de är tystade, och inget ska få stoppa dem från att säga det de har att säga.

Boken innehåller de orimligaste och roligaste av de mest kränkta indignerade texter och bilder internet har att erbjuda. Vita kränkta män samlar internetknäppots motsvarighet till arga lappar i trapphus och insändare i lokaltidningen och förvandlar dem till bitande kritik och satir över samhället.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vita kränkta män. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Varför får folk inte bara tycka som de tycker?
    Björn Johnzon, 21 juni 2020

    Folk hängs ut, en del med namn. Det finns en del offentliga personer, men kommentarerna hängs ut ibland, med förnamn och facebookgrupp, ibland även användarnamn, tid och datum. Varför bemöter inte författaren deras argument i boken istället? Hur vet författaren att "Vita kränkta män" är på toppen av samhällespyramiden? Den här boken är mobbning!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kawa Zolfagary

  • Något är ruttet i Sverige : om sakernas tillstånd & vad de kunde vara

    Sara Granér, Mattias Gardell, Kawa Zolfagary, Kajsa Ekis Ekman, Emil Jensen

    Något är ruttet i Sverige! Men exakt vad kan vara svårt att sätta fingret på. Då kan det underlätta att ha någon att diskutera med, någon som tvingar en att formulera och utveckla sina tankar. En person som läser och reagerar - och som svarar med ...