Det bästa barnet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
169
Utgivningsdatum
2013-03-04
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Illustratör/Fotograf
Sofia Olsson
Dimensioner
235 x 172 x 14 mm
Vikt
390 g
SAB
Hci
ISBN
9789170377181
Det bästa barnet (häftad)

Det bästa barnet

(3 röster)
Häftad Svenska, 2013-03-04

Slutsåld

Sex! Svek! Spermatvätt!
Det bästa barnet är en intim och smärtsam berättelse om längtan efter en unge. Den handlar om kärlek, svek och hämnd, om att ta hormonsprutor i magen och att tvätta sperma. Men framförallt handlar den om hur även den starkaste kärleken är skör och villkorad.
Vad händer om man bestämt sig för att skaffa barn men det inte går? Hur länge ska man försöka? Vems fel är det? Och hur hett är det att ligga strax efter man kissat på en ägglossningssticka?
I en blandning av seriestrippar, längre noveller och faktaserier får vi fortsätta följa det ängsliga heterosexuella par som Sofia Olsson introducerade i hyllade boken Hetero i Hägersten (2010). I Det bästa barnet behöver de varandra mer än någonsin, men sårar istället varandra så illa att det inte är säkert att det går att reparera.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Olsson

  • Lär och lek med smartboard

    Linda Johansson, Sofia Olsson

    Lär och lek med smartboard i förskolan Sannolikheten att all personal på din förskola hinner gå kurser om hur man arbetar med en smartboard är inte så stor. Boken erbjuder en genväg som visar hur alla på ett enkelt sätt använder smartboarden och p...

  • Hetero i Hägersten

    Sofia Olsson

    Hetero i Hägersten är en komisk vardagsbetraktelse av ett par i den där åldern strax över tjugofem och strax under trettio då man befinner sig i brytpunkten mellan ungdomens frihetslängtan och vuxenlivets krav. I en blandning av humoristiska serie...