Snille & smak (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2013-09-18
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form)
Illustratör/Fotograf
Johan Lundin, Erik Bernsmed
Dimensioner
200 x 140 x 16 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc.17,Gc
ISBN
9789170377495
Snille & smak (häftad)

Snille & smak

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-09-18
102
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är det för mystisk bollformad varelse som stryker omkring i de norrländska skogarna? Hur gör man eget pulvermos och hur bygger man enklast ett utedass på balkongen? Och vad händer egentligen om man äter 300 gram mandel? I Snille & smak samlar och analyserar komikerna Kringlan Svensson och Valle Westesson de roligaste, mest djupsinniga och befängda diskussionstrådarna från Flashback, Sveriges största internetforum. Här trängs allvarliga ämnen som "kan jag lyssna på svart musik fast jag är nazist?" och "var kan jag köpa ett naturtroget kranium?" med praktiska tips om hur man sköter delfiner hemma i akvariet och mer filosofiska spörsmål som vilken ny färg man skulle uppfinna om man fick chansen. Det finns skäl att både älska och hata Flashback forum, men framför allt finns det skäl att använda det. Annars skulle inte två miljoner människor göra det varje vecka. Många av dem i hemlighet. Antingen som förströelseläsning där man tillåter sej att uppröras över hur knasiga knasbollar det finns, eller för att få reda på vem det var som dunkade på vem i den där garderoben på den där teatern vid den där premiären. Flashback är långt ifrån någon marginell företeelse. Däremot är det en plats där människor i marginalen får komma till tals. Och sällan har det svenska folkdjupet varit så underhållande som i Snille & smak.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snille & smak
  2. +
  3. Virka med struktur : maskor, tekniker och mönster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virka med struktur : maskor, tekniker och mönster av Lee Sartori (inbunden).

Köp båda 2 för 171 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snille & smak. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt rolig. Jag skrattade högt i varje kapitel....
    Nils Sköld, 8 oktober 2013

    Väldigt rolig. Jag skrattade högt i varje kapitel. Kommentarerna är roliga i sig, men egentligen hade skärmdumparna från Flashback räckt för rent comedy gold. Människor är galna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna