Hobby (seriealbum + plastfigur) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2014-10-01
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Gärdenfors, Simon (form)
Dimensioner
342 x 195 x 55 mm
Vikt
373 g
SAB
Hci
ISBN
9789170377884
Hobby (seriealbum + plastfigur) (häftad)

Hobby (seriealbum + plastfigur)

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2014-10-01

Slutsåld

Hobby är en hejdlös samlingsvolym med alla de bästa serierna Simon Gärdenfors ritat vid sidan av serieromaner som Död kompis, Simons 120 dagar och Lura mig! Här möter vi den excentriske Rosa mannen, den galne romerske pojkkejsaren Heliogabalus, den otursförföljde Pappa Y-front och inte minst Simon Gärdenfors själv. Läs om hans möjligen osunda fixering vid seriefiguren Katten Nisse och tv-spelet Wonderboy, om när han trodde att han var Pokémon och när han lurade sina läsare att han blivit kristen och tagit avstånd från sina egna serier. Dessutom bjuder han på videotips och hånar sin egen mor!

Hobby levereras i en specialtillverkad kartong, designad av Simon Gärdenfors själv, som förutom boken innehåller en exklusiv samlarfigur, föreställande Simons serie-alter ego. Hobby släpps i en begränsad upplaga och har alla möjligheter att bli ett samlarobjekt.

Simon Gärdenfors, född 1978, är serietecknare, musiker och komiker. Han är mest känd för serieböckerna Simons 120 dagar och Död kompis, samt som medlem i grupperna Far & son och Las Palmas. Varje vecka leder han också den populära podcasten Arkiv Samtal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Simon Gärdenfors