Det sista vi har är våra kroppar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2014-07-15
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Skarbrandt, Göran (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
189 g
SAB
Hc
ISBN
9789170377976

Det sista vi har är våra kroppar

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2014-07-15
45
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
en veritabel sidvändare. ERIK LÖFVENDAL, SVENSKA DAGBLADET
Det här är ju riktigt bra. JAKOB CARLANDER, CORREN
Det är vackert, känslosamt och skulle kunna tonsättas och iscensättas. CRISTINE SARRIMO, SYDSVENSKAN
En israelisk militär. En svensk fredsaktivist. En konflikt som inte verkar ha någon lösning och ett förhållande som går mot sitt obevekliga crescendo.
Det är grundförutsättningarna i det ödesdrama som utspelas mitt i en av vår tids mest förödande konflikter. Och i detta utkämpar Maria och Isra en egen kamp om kärleken. En kärlek som i likhet med alla andra tvingas söka sina egna svar.
Varför vill vi så gärna kontrollera kärleken? Väljer vi vem vi ska älska, eller ens vilka vi själva ska bli? Och kan man vinna ett krig utan att förlora sig själv?
Det sista vi har är våra kroppar är en roman som stillsamt undrar om vi är beredda att förlåta kärleken för att den inte ser ut precis som vi hade tänkt oss.

Han är i mig, från första stund var han i mig. Jag lägger min kind mot hans bröst, känner honom dunka mot min hud. Jag vet inte om det är vackert. Men det har känts vackert. Att få vara liten, liten som i frid, liten som i nedlagda vapen. Kan man förlåta en människa som gör något man föraktar, bara för att man råkar älska honom?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det sista vi har är våra kroppar
  2. +
  3. Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt av Bob Hansson (inbunden).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det sista vi har är våra kroppar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Besviken
    Knyttet, 27 mars 2017

    Kanske hade jag för höga förväntningar? Började lovande och var riktigt bra men tappade både i berättartempo och inspiration andra hälften och mot slutet. Tyvärr.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bob Hansson