Rummet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2015-09-30
Förlag
Ordfront Förlag
Dimensioner
210 x 116 x 20 mm
Vikt
521 g
SAB
Ohj
ISBN
9789170378553
Rummet (häftad)

Rummet

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-09-30
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vissa saker har man alltid drömt om, även innan man visste att de fanns. Till exempel att få reda på om ens dejt är ett score eller ignore baserat på högst vetenskapliga antirasistiska rön, vilka aktivister som borde ligga med varandra, varför vita personer älskar oliver, varför man aldrig (aldrig!) ska ge bort ett recept till en partner och vad som egentligen är grejen med utomhusgym. Dessutom: extremt mycket chattar! Bingo! Sexiga avslöjanden! Pinsamheter! Onyanserade analyser! Allt detta serverat av fyra hippa tjejer med sneakers.

Sidan »Rummet« tog hela Sverige med storm när den slog upp portarna 2013. Sällan har en rörelse blivit så hyllad och kritiserad på samma gång. Ett antirasistiskt separatistiskt rum för rasifierade att föra samtal i. Resultatet blev politiskt, ibland elakt, ofta roligt och så oerhört viktigt. Nu kommer fortsättningen på sidan. Rummet i bokform innehåller helt nyskrivna texter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rummet
  2. +
  3. Att konstruera en kvinna : berättelser om normer flickor och tanter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att konstruera en kvinna : berättelser om norme... av Karin Lövgren, Annelie Bränström Öhman, Therése Persson, Johanna Sjöberg, Eva Söderberg (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »