Ännu mera vego (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2015-12-03
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Pousette, Ulrika (foto)
Illustratör/Fotograf
Katy Kimbell
Dimensioner
235 x 195 x 15 mm
Vikt
632 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789170378669
Ännu mera vego (inbunden)

Ännu mera vego

(53 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-12-03
289
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Under 2014 minskade köttätandet i Sverige för första gången på många år. En liten förändring, men ändå ett trendbrott och ett tecken på att många vill laga mer vegetarisk mat till sig och sina familjer. Samma år var Mera vego mat för hela familjen en av de kokböcker som sålde allra bäst. Nu är den efterlängtade uppföljaren här!

I Ännu mera vego finns över 70 familjeanpassade recept indelade i kapitel efter hur lång tid matlagningen får ta. Här finns allt från rätter som tar tjugo minuter att laga till helgmiddagar som kräver lite mer tid. Dessutom finns det recept för ett vegetariskt julbord, en bra vegobrunch, och upplägg som gör grillkvällen, picknicken och mellanmålen grönare. Den som lagat maten i Mera vego kommer att känna igen sig, även om alla recept är helt nya.

Ännu mera vego vänder sig till alla som behöver vegetarisk matlagningsinspiration. Den ger också tips på hur man familjeoptimerar en middag, hur man får kräsna familjemedlemmar att våga smaka på nya rätter och hur man ska tänka för att laga vegetarisk mat som ger ett komplett näringsintag till alla i familjen. Boken är fullmatad, färgglad och lätt att använda. Låt oss äta ännu mera vego!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ännu mera vego. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lätta Goda recept!
  Tintin (Ockelbo), 1 juni 2021

  Rekommenderar denna kokboken till de som vill ha recept på god och nyttig mat!
  Använd den t.ex om du vill dra ner på köttkonsumtionen. Verkligen goda och enkla recept!

 2. En riktig vegofavorit!
  Karin Sekander, 8 maj 2017

  Hej! Jag skulle gärna vilja ha den själv, men nu fick min dotter den i födelsedags present. Hon hade redan Mera vego och önskade sig den här. Jag vet inte om hon provat något recept än, men jag vet att hon gillar det hon läst. Hon och hennes familj är vegetarianer och lagar det mesta från grunden och uppskattar att de flesta rätterna verkar vara lättlagade.

 3. Perfekt för barnfamiljen
  Tina Ternstedt, 4 juli 2016

  Bra kokbok med enkla och goda recept som passar hela familjen. Bra även med listan på när olika grönsaker/rotfrukter är i säsong. Dessutom väldigt trevligt skriven.

 4. Mainstreamrecept
  Erik Danielsson, 13 januari 2016

  Bra med en bok om vardagsvegetarisk mat, men känslan är att recepten är så förenklade att de har tappat sin charm. De maträtter jag har lagat är alla baserade på råvaror som alla svenskar har hemma: morötter, lök, salt, vitlök m.m. Resultatet blir oftast tråkigt och lite slätstruket. Spaghetti Bolognese utan kött ungefär.

  Matlagning ska vara roligt. Den här boken känns mest som en första-hjälpen för stressade småbarnsföräldrar som vill undvika kött.

  Nja.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna

Bokvideo