och grannsämjan är en långsam bödel (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2016-01-11
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Jais, Eva (form)
Dimensioner
230 x 155 x 10 mm
Vikt
278 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789170378904
och grannsämjan är en långsam bödel (inbunden)

och grannsämjan är en långsam bödel

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-01-11
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bob Hansson är en av få poeter som lyckas skriva dikter som används; på arbetsplatser, i skolor och som rivs ut och klistras upp på våra kylskåp.

Och efter tio års paus är det dags för Bob Hansson att återvända till dikten och han gör det som en helt ny poet! Bob Hansson har alltid haft ett säreget uttryck som har varit öppet och direkt, som velat samtal och närhet, en dikt som haft lätt för att skratta.

Så fortsätter det att vara i den nya boken, men i och grannsämjan är en långsam bödel märks även ett mörker, en svärta som vill påminna oss om något. Det är en djupare och allvarligare röst som inte viker för det svåra, men som fortfarande bjuder in till tröst och längtan. Hans bildspråk snuddar vid Tranströmers och Szymborskas enkelhet, men först och främst är rösten hans egen. Bob Hansson har alltid skrivit en poesi som skilt sig från trenderna i den svenska samtidslyriken, en röst som stått bredvid. Bob Hansson är en fantastisk författare, oavsett vad han skriver, men som diktare är han helt unik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. och grannsämjan är en långsam bödel
  2. +
  3. Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt av Bob Hansson (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av och grannsämjan är en långsam bödel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow
    Yvonne Andersson, 25 februari 2016

    Innehållet i Bobs bok är något ojämnt i kvalitén, därför får den endast en fyra. Men den är bra, jag rekommenderar den, och en hel del av dikterna är så på pricken, livet fångat, jag känner igen mig, och det är skönt. Wow!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bob Hansson