Håll käften, jag räknar! : en stickares bekännelser (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2016-08-19
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Edenvik, Josefine (form) / Björck, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Lisa Ewald, Marie Tillman, Charlotta Björck
Dimensioner
201 x 138 x 16 mm
Vikt
368 g
SAB
Qccaa
ISBN
9789170379123
Håll käften, jag räknar! : en stickares bekännelser (häftad)

Håll käften, jag räknar! : en stickares bekännelser

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-08-19

Slutsåld

»Det blir lite självhjälp, lite feminism, lite samhällsstrukturer och ganska mycket dåliga vitsar.«

GULLIGA SMÅ tanter som stickar kliande barnkläder. Hipsters som klär in lyktstolpar och papperskorgar i ulliga färgglada sjok. En miljon halvfärdiga sneda halsdukar. Alla har vi någon bild av vem en Stickare är.
Håll käften, jag räknar! är en ärlig, sur och humoristisk samling stickbekännelser. Vilka är stickarens sju dödssynder? Hur mycket garn kan en köpa utan att skämmas? Måste en vara projektmonogam? Boken avhandlar förspilld kvinnokraft, latmaskar och elitister, varför du aldrig ska be någon sticka åt dig, vad det arga skåpet är, och hur jävla meditativt det egentligen är att upptäcka att en inte kan räkna till tre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Håll käften, jag räknar! : en stickares bekännelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hög igenkänningsfaktor!
  Lella, 5 december 2016

  De flesta som stickar kommer känna igen sig i texterna, speciellt i avsnittet hur mycket garn man kan köpa/äga utan att skämmas. :)

 2. Intressant och roligt
  Anna , 17 november 2016

  En härlig blandning av allt jag älskar med stickning, kryddat med Julias tankar och kommentarer. Många skratt, kloka tankar och intressant läsning!

 3. Älskvärd läsning!
  thessoro, 3 oktober 2016

  Underbart att läsa om stickning som en livsstil en kan känna igen sig i utan att skämmas det minsta. Igenkänningsfaktorn är hög!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Julia Skott

 • Kroppspanik : fett, lögner och sjukt onödig ångest

  Julia Skott

  Det här är en väldigt, väldigt bra och viktig bok. Ur bloggen Books ABC "Jag vill att du ska kliva ner från vågen, släppa klämtaget om valkarna, verkliga eller inbillade, och sluta noja om tre eller åtta eller fyrtio kilo för mycket - eller f...

 • Kroppspanik

  Julia Skott

  "Jag vill att du ska kliva ner från vågen, släppa klämtaget om valkarna, verkliga eller inbillade, och sluta noja om tre eller åtta eller fyrtio kilo för mycket ? eller för lite. Oavsett hur du ser ut, oavsett vad du väger, är det onödigt att oroa...