Uppgång & fall (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
129
Utgivningsdatum
2016-09-20
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Hosseini, Sepidar (form)
Illustratör/Fotograf
Liv Strömquist
Dimensioner
235 x 171 x 13 mm
Vikt
376 g
SAB
Hci
ISBN
9789170379277
Uppgång & fall (häftad)

Uppgång & fall

(61 röster)  |  Läs 10 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-09-20
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Uppgång & fall Kan levereras innan julafton
VARFÖR TAR INGEN tag i det globala problemet med extrem rikedom? Varför influeras andliga sökare av österländska läror när de vill vara mindful när vårt västerländska kapitalistiska system är totalt historiskt överlägset när det gäller att leva i nuet? Varför kände Chris O Neill omedelbart något alldeles särskilt för prinsessan Madeleine? Varför avskyr Annie Lööf Robin Hood? Liv Strömquists nya bok Uppgång och fall handlar om kapitalism, klass och pengar. Äntligen är Liv Strömquist tillbaka med ett seriealbum fullspäckat med fakta, tankeväckande formuleringar och en oerhörd humor. Med i albumet är även serien »End extreme wealth« som ursprungligen gjordes för The Knife. Serien har rönt stor internationell uppmärksamhet och kommer nu för första gången ut i en omarbetad svensk version. Med Uppgång och fall visar Liv Strömquist återigen upp sin mästargren: skarpsinnig samhällskritik och komisk timing.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppgång & fall
 2. +
 3. Hundra procent fett

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundra procent fett av Liv Strömquist (häftad).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Uppgång & fall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Liv Strömquist är så rolig och så intelligent
  Simon, 2 december 2017

  Skulle köpa den här boken till en vän, men det slutade med att jag behöll den själv och köpte en ny till vännen. Liv Strömquist blev i samband med utgivandet av denna bok utnämnd till hedersdoktor vid Malmö Högskola, vilket säger en hel del om hennes intellektuella och intelligenta men också roliga skapande. Jag vill att alla ska läsa Uppgång & fall.

 2. Allvarlig humor
  Amanda, 1 november 2017

  Om du gillar samhällsanalys men tror att serier inte är nåt för dig - tänk om! Den här boken levererar både samhällskritik och allvarlig humor. Min pappa tyckte boken såg barnslig ut och trodde inte att serier var något för honom. Efter att ha bläddrat i (och skrattat högt åt) mitt exemplar så önskade han sig boken själv!

 3. Grym bok
  Jos, 1 juni 2017

  Liv är ju bara bäst på detta. Att på ett roligt sätt skildra intressanta frågor och aktuella ämnen. Väldigt bra.

 4. På pricken!
  Maria L, 26 januari 2017

  Drypande sarkastiskt men på något sätt ändå ödmjukt fångar hon tidsandan på pricken. Läs och bli otroligt upprörd och fantastiskt road.

 5. BÄSTA BOKEN JAG NÅGONSIN LÄST!!!!
  C-P Bernadotte , 18 januari 2017

  Om ni vill ha er ett gott skratt, fina illustrationer och något att diskutera om på jobbet är denna bok ett utmärkt val! Köp och läs!

 6. Liv Strömquist gör det igen
  Maria, 3 januari 2017

  Liv Strömquist fortsätter att sprida kluriga tankar i nya roliga serier. Det är bara att konstatera, hon har lyckats göra ett måste-ha-album igen!

 7. Allmänbildare/upplysare Liv!
  E M F, 23 november 2016

  Borde ingå i skolutbildningen att läsa Liv Strömquist. Mycket igenkänning med skratthicka. Ibland jobbigt för ögonen att läsa texten för en medelåldring.

 8. Liv gör det igen!
  ulrika Németh, 2 november 2016

  Smarta analyser där humorn är en viktig del - men man vill göra revolution när man läser. Mer Liv åt folket!

 9. Häftigaste konsumentupplysningen!
  Bo Helgeson, 17 oktober 2016

  Det här är kanske den häftigaste konsumentupplysningen som hittills publicerats i någon form! Liv Strömquist är skarp, analytisk och mycket, mycket rolig. Nämnde jag drastisk?

 10. Ba bäst!
  Ulf Cavallius, 17 oktober 2016

  Liv Strömquist är bara så jäkla intelligent, rolig, tuff och underbar! Det är en skänk att få leva under samma tid, så att man har tillfälle att uppleva hennes böcker just när de har sin aktualitet.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Liv Strömquist