Livsstilsboken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (18.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-08-13
Förlag
CKM Förlag
ISBN
9789170409882

Livsstilsboken E-bok

E-bok,  Svenska, 2015-08-13
10
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
En hälsosam livsstil är en av de viktigaste nycklarna till välbefinnande, både fysiskt och psykiskt. Det gäller inte minst för dig som lever med ett rörelsehinder. Livsstilsboken - vägen till ett friskare och lättare liv för dig med rörelsehinder är skriven för att inspirera och ge dig de nödvändiga kunskaperna. Här får du en stor mängd anpassade program baserade på forskning och beprövad erfarenhet, praktiska tips och dessutom råd från personer med egna rörelsehinder.

Författarna
Författarna Anna-Carin Lagerström och Kerstin Wahman har båda två lång erfarenhet av hälsopromotion inom rehabilitering. De har ägnat många år åt pionjärarbete och forskning kring hälsa och livsstil hos personer med rörelsehinder, med särskild inriktning rehabilitering av personer med ryggmärgsskada.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • The art of healthy living with physical impairments

    Anna-Carin Lagerström, Kerstin Wahman

    The art of healthy living with physical impairments This guide to an active and healthy lifestyle is written primarily for you, those of you who live with a physical impairment and want more information, who are keen to get in better shape, and wh...