Du borde vara här : min brors självmord (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2011-03-18
Förlag
LL-förlaget
Dimensioner
200 x 135 x 5 mm
Vikt
140 g
SAB
Vl
ISBN
9789170533402
Du borde vara här : min brors självmord (häftad)

Du borde vara här : min brors självmord

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-03-18

Slutsåld

"Under hela mitt liv har jag sagt aldrig om saker. Jag kommer aldrig att klara det här provet. Jag kommer aldrig att hitta en tjej som tycker om mig. Då har aldrig betytt att jag inte hade någon tjej, men att jag säkert skulle hitta någon när jag blev äldre. Men när min bror Nicklas begick självmord förstod jag vad ordet aldrig betydde. Jag kommer aldrig att få träffa Nicklas igen."
Min bror Nicklas var en väldigt "vanlig" människa. Han såg vanlig ut och han gillade att göra vanliga saker. Kanske är det inte så konstigt att han också dog på ett vanligt sätt. Varje dag tar fyra personer livet av sig i Sverige. Den 26 juni 2004 var Nicklas en av de här personerna.
Därför tänker jag börja prata om självmord nu. Om min bror Nicklas självmord. Och hur det är att vara en av dem som lämnas kvar.

Jesper Bohm vill bryta tystnaden, skulden och skammen kring självmord. Här delar han med sig av sina erfarenheter, upplevelser och känslor kring sin bror Nicklas självmord.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du borde vara här : min brors självmord. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En Efterlevandes Tankar
    Rachel, 25 januari 2012

    Jag är så otroligt glad att jag läste den här. Jag känner ingen som har begått självmord, men boken handlar inte enbart om det, utan mest om sorgen av att vara en av de som blev kvar. Jesper pratar ärligt om de olika känslor som de flesta som förlorat någon känt av, men det som träffar mig hårdast är just skulden av att inte ha sett att något var fel; att Nicklas inte kände att han kunde vända sig till Jesper; att de kanske inte var så nära som han trott.

    Jag hade tårar i ögonen näst... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Du borde vara här : min brors självmord