Du Ska Bli Pappa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2001-07-01
Upplaga
3
Förlag
Bokförlaget Fischer & CO
Medarbetare
Högberg, Pia (form)
Illustratör/Fotograf
Pia Högberg
Illustrationer
ill.
Dimensioner
217 x 156 x 28 mm
Vikt
520 g
SAB
Vgab,Dogb
ISBN
9789170549373
Du Ska Bli Pappa (inbunden)

Du Ska Bli Pappa

(13 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2001-07-01
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du Ska Bli Pappa Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Du ska bli pappa" är en bok som bejakar lusten och glädjen inför faderskapet. Samtidigt är det en bok fylld av konkreta råd och fakta om graviditeten, förlossningen och det nyfödda barnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du Ska Bli Pappa
 2. +
 3. Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIG... av Henrik Wiman (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Du Ska Bli Pappa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bisarrt roligt men inget praktiskt
  Fredrik Hansson, 5 januari 2021

  Det mesta är självklart och de praktiska tipsen är inte helt aktuella eftersom det idag finns andra lösningar än när boken skrevs för 20 år sedan. Medicinska referenserna ska man nog inte tro på. Att barnet skulle bli "berusat hög" av att titta på mobilskärmar känns tveksamt. Lite roligt är ändå den bisarra beskrivningen av manligt/kvinnligt, inget man ska ta seriöst dock. Boken är skriven med stor överdrift och viss ironi.

 2. Önskar en 2016 utgåva i ny regi men samma känsla
  My Maria , 8 augusti 2016

  Min exman läste denna 2003 o min nuvarande nu 2016. Båda tyckte samma sak, kul att läsa om de andras upplevelser, kanske inte för en modern man och tänkvärd. Skulle vilja ha denna bok, lite mindre rörig tex första månaden handlar även om annat o så är det i hela boken. O jag skulle vilja ha denna bok skriven av en medveten man a la 2016. Inte en prettokille, lattedrickande eller folkölsdrickande-stereotyp. Inte heller av någon som slår sig för bröstet för att han minsann varit pappaledig då h... Läs hela recensionen

 3. En 50-talsgraviditet
  Anna, 10 januari 2010

  Jag trodde inte att det var sant när min man läste högt ur "Du ska bli pappa" så jag blev tvungen att läsa hela boken själv. Boken utgår från ett könsrollsperspektiv som jag bara hört mormor beskriva. Männen vill ha sex, små pojkbäbisar är vilda och busiga men flickor är smarta, gravida kvinnor blir hormonmonster och måste matas med glass dygnet runt. Tack och lov kunde jag eller min man inte relatera till något som stod i denna bok. I övrigt ganska tomt på praktisk information.

 4. Lättsamt och informativt
  JH, 3 november 2004

  Särskilt första 2/3 av denna bok är väldigt bra och rolig läsning för en som ska bli far första gången. Barnuppfostrans bitarna mot slutet kan man hoppa över om man inte håller med om det. Jag kommer hursomhelst att sätta boken i händerna på mina kompisar så fort som möjligt efter att de berättat om att de ska få barn!

 5. Annorlunda perspektv
  Mamma till två, 18 oktober 2004

  Äntligen en bok som riktar sig till blivande pappor men som med fördel kan läsas av blivande mammor också. Den är befriande fri från präktighet och vågar visa annorlunda sidor av föräldraskapet. Alla behöver inte tycka att det mest fantastiska i världen är att klippa av navelsträngen. Det är ok att tycka det är äckligt. Både min man och jag läste den med stor behållning.

 6. Ett riktigt lågvattenmärke
  Shahram Khorsand, 31 december 2003

  Är du någorlunda beläst och mogen när du skaffar barn så är den här boken ingen källa till kunskap för dej. Författaren har lyckats fylla 200 sidor med självklarheter, annorlunda värderingar och text som skall tillfredsställa alla. Författaren ger medicinska förklaringar och råd utan några som helst referenser som grund. Boken är fylld med trivialiteter men saknar de väsentliga funderingarna inför faderskapet.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Dick Sundevall