Smulan - med smak på livet! (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2006-08-01
Förlag
Sellin & Partner
Illustrationer
ill.
Dimensioner
110 x 180 x 10 mm
Vikt
120 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789170553400
Smulan - med smak på livet! (pocket)

Smulan - med smak på livet!

Pocket Svenska, 2006-08-01

Slutsåld

Smulan - med smak på livet! är en kärleksfull berättelse om människans bästa vän. Det är också en bok för dig som funderar på att skaffa hun d eller vill lära dig mer om hur du tar hand om din hund på bästa sätt . Det här är den sanna historien om den fantastiska hunden Smulan. Und er sitt långa och äventyrliga liv råkar Smulan ut för det mesta som ka n hända en hund, och det som hon inte råkar ut för, det ställer hon ti ll med själv. I Smulan - med smak på livet! kan du följa med Smulan, m atte och småhussarna på deras äventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Smulan - med smak på livet!

Övrig information

Smulan - med smak på livet! är en kärleksfull berättelse om människans bästa vän. Det är också en bok för dig som funderar på att skaffa hund eller vill lära dig mer om hur du tar hand om din hund på bästa sätt.

Det här är den sanna historien om den fantastiska hunden Smulan. Under sitt långa och äventyrliga liv råkar Smulan ut för det mesta som kan hända en hund, och det som hon inte råkar ut för, det ställer hon till med själv. I Smulan - med smak på livet! kan du följa med Smulan, matte och småhussarna på deras äventyr!