Shaken! [Not störd] : historien om Glada Hudik-teatern (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2009-09-08
Upplaga
1
Förlag
Sellin & Partner
Medarbetare
Sterner, Åsa (red.) / Nygren, Pia (form) / Syrén, Johanna (foto) / Trané, Per (foto) / Andersson, Robban (foto)
Dimensioner
207 x 277 x 25 mm
Vikt
1080 g
SAB
Ika
ISBN
9789170553899
Shaken! [Not störd] : historien om Glada Hudik-teatern (inbunden)

Shaken! [Not störd] : historien om Glada Hudik-teatern

Inbunden Svenska, 2009-09-08

Slutsåld

GLADA HUDIK-TEATERN LIKNAR INGEN ANNAN TEATER. Vid första anblicken en fartfylld föreställning full av medryckande rockmusik och varm humor. På ett djupare plan ett av de vackraste projekt om kärlek, upprättelse och människovärde som någonsin har genomförts i vårt land.

I boken Shaken! [Not störd] möter man bland andra den blinde kapellmästaren Bengt Hallberg, som bara behöver höra första takten för att pricka tusentals låtar, Maja Karlsson som har Downs syndrom och som drömmer om en karriär som skådespelerska. Möt också Bosse Andersson som inte ens kan tio ord, men ändå levererar så pricksäkra repliker att folk vrider sig av skratt i bänkarna. Och så Hudiksvalls egen Elvis, förstås vedhuggaren Toralf Nilsson som har gått från utstött särling till stjärna i en musikal som har setts och älskats av över hundra tusen svenskar.

Shaken! [Not störd] är skriven av författaren och journalisten Petter Karlsson som under flera år följt Glada Hudik-teatern. Han har jobbat i över tjugo år på Expressen och skrivit ett flertal böcker, bland annat om den handikappade os-simmaren David Lega, Evert Taube och Astrid Lindgren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Shaken! [Not störd] : historien om Glada ...