Vägar till språk och litteratur (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2009-11-02
Förlag
CSL, Karlstads universitet
Medarbetare
Liss, Åsa (förf.) / Lundqvist, Karin (förf.) / Miliander, June (förf.) / Norling, Teresa (förf.) / Olin-Scheller, Christina (förf.) / Sundqvist, Pia (förf.) / Ullström, Margaretha (förf.) / Granath, Solveig (red.) / Wennö, Elisabeth (red.)
Dimensioner
240 x 163 x 8 mm
Vikt
240 g
SAB
Eabf,Eabg,Emib-c
ISBN
9789170632853

Vägar till språk och litteratur

Häftad,  Svenska, 2009-11-02
221
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vägar till språk och litteratur är den fjärde utgåvan från Centrum för språk- och litteraturdidaktik (CSL) vid Karlstads universitet. Innehållet består av ett urval av de presentationer som framfördes i juni 2009 under den så kallade CSL-dagen av forskare och studerande vid universitetet. Denna årligen återkommande konferens vänder sig speciellt till verksamma lärare i regionen och syftar till att sprida kunskap och intresse för didaktisk forskning i språk och litteratur och inspirera lärare att bedriva egen forskning eller att samverka med universitetet både när det gäller att formulera problem i verksamheten och att välkomna och stötta examensarbetande studenter.

Bidragen i årets utgåva belyser olika vägar till språk och litteratur: genom boken, genom datorn och genom skrivandet. Temat berör alltså literacy både i dess grundmening som förmågan att läsa och skriva och i den vidare betydelsen att kunna förstå, tolka, skapa texter och använda och anpassa språkbruk till olika sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägar till språk och litteratur
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »