Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Irene Huss (del 3)
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2001-05-01
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
KOLRUD, HELGE JAKOB
Dimensioner
180 x 115 x 23 mm
Vikt
265 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789170830242
Tatuerad torso (pocket)

Tatuerad torso

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket, Svenska, 2001-05-01
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bland stenarna på en strand utanför Göteborg upptäcks delar av en styckad manskropp. Det enda polisen har att gå efter är en mycket speciell tatuering på torson. Tatueringen leder kriminalinspektör Irene Huss till Köpenhamn och den mystiske Tom Tanaka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tatuerad torso. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gryyymt bra bok!!!
  M, 5 augusti 2007

  En av de bästa böcker jag läst och absolut den BÄSTA av Helene Turstens böcker. Den har allt en bok skall ha!! Man dras med i den spännande handlingen och man får en känsla av verklighet. Man följer huvudpersonen Irene Huss sökande på sanningen och man kan inte sluta läsa förän man får svaret.

 2. Bästa deckare...
  Camilla, 14 april 2007

  Bland den bästa bok jag läst, den gick verkligen inte att lägga ifrån sig den. Absolut den bästa boken av Helen Turstens alla böcker. Sååå spännande och det händer saker hela tiden. Helt grym bok. Men Helens alla böcker är kanon bra. Kan verkligen rekommendera denna bok.

 3. Säger bara ett ord: Läs!
  Hanna M, 5 april 2007

  Helene Tursten är den bästa kvinnliga deckarförfattaren vi har just nu. Tatuerad torso är så spännande att den är svår att lägga ner. Jag läser den på spårvagnen, på jobbet, ja överallt! Kul att stora delar av handlingen utspelar sig i Göteborg! Jag rekommenderar den starkt!

 4. Bok i högsta klass!
  Venesca, 9 april 2003

  När jag läste den här boken tog den med mig till bakgatorna i Köpenhamn och personerna i boken kom till liv helt och fullt! En polis och hennes pusslande efter en styckmördare som inte visar några indikationer på att sluta med sitt lust spel. Den här boken är ett måste för alla som gillar rysliga deckare som ändå håller sig på en nivå att man får en känsla att det är alltför verkligt. Jag rekommenderar den starkt. Absolut en bok som man inte kan lägga ner!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Helene Tursten